Home Societate Tehnologie Produse Contacte
   
Societatea
   
   
 

S.C.ABC-IMPEX S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 de un grup de intreprinzatori locali.
Societatea a reusit sa se impuna cu rapiditate pe piata romaneasca de ambalaje tiparite pe carton duplex si triplex precum si a ambalajelor flexibile, datorita inaltului grad de profesionalism si a calitatii deosebite a produselor sale, numarandu-se astazi printre liderii nationali in materie de productie a ambalajelor din acest segment de piata.

 

Prin investitii permanente s-a urmarit si se urmareste aducerea tehnologiei de tiparit, stantat si lipit la standarde europene si mondiale. Astfel s-a reusit sa se poarte un dialog permanent cu cererile pietii in materie de complexitate si calitate a lucrarilor executate, promptitudine si termene scurte de livrare, seriozitate si preturi competitive.
Capacitatea - dezvoltata prin investitii bine fundamentate si constante in timp - de a asigura in totalitate in interiorul societatii a tuturor serviciilor legate de activitatea de pregatire si tiparire offset si flexo ne confera o mare independenta si stabilitate pe termen lung.
Strategia de baza este oferirea de servicii de calitate maxima, la cele mai inalte standarde europene, fapt atestat de certificatul ISO 9001:2000 si de auditurile anuale de supraveghere si prelungire a valabilitatii acestuia.
Implementarea sistemului de asigurare a calitatii conform cerintelor ISO 9001:2000 confirma atentia si seriozitatea cu care sunt tratati toti clientii si colaboratorii nostrii. Intelegand si realizand efectiv cerintele mereu crescande ale beneficiarilor, am reusit crearea unui parteneriat solid bazat pe comunicare, incredere si respect reciproc.
In momentul actual societatea noastra are peste 170 de angajati, capacitatea de prelucrare fiind mai mare de 500 tone carton pe luna.

ABC-IMPEX S.R.L. RO-535600, Odorheiu-Secuiesc, Str. Rakoczi nr. 98, e-mail: office@abc-impex.ro